ZAWAdeals, is een import / export bedrijf in Gadgets & Gifts.

Wij verkopen onze producten aan partiiculieren via onze e-commerce kanalen, echter een 2e afdeling verzorgt ook de groothandel en Dropshipping activiteiten van het bedrijf.

De groothandel- en dropshipping activiteiten verlopen via de zelfde e-commerce kanalen als de particuliere verkopen, echter als groothandelaar / Dropshipper hebt U een speciaal account nodig.
Dit speciale account kan aangevraagd worden via het aanvraagformulier (link onderaan onze website of onderaan dit document).


Eenmaal U deze account toegewezen kreeg kan U inlogggen op onze website (www.zawadeals.com) en ziet U de groothandelsprijzen of dropshipping prijzen.
OPGELET : De afgebeelde prijzen voor groothandelaars & dropshippers zijn prijzen Excl. / BTW. (in tegenstelling tot de eindgebruikers account die de prijzen incl. btw weergeeft)

Wij hanteren verder geen minimum hoeveelheden of minimum aankoop waarde, U kan dus gewoon bestellen wat U nodig heeft, zonder overbodige stock bij te houden.
Alle producten die op de website weergegeven worden zijn ook daadwerkelijk op voorraad in onze warehouses in België.
De verzending gebeurt in principe de zelfde dag als de bestelling.

Een factuur wordt bij de levering meegeleverd.


Wie kan groothandelaar worden:

In principe kan iedereen die een ondernemingsnummer bezit en activiteiten uitvoert waarbij onze producten van dienst kunnen zijn een account aanvragen.
We hanteren echter wel een beperking in het aantal fysieke verkooppunten per regio en dit om de kanabalisering van ons productgamma tegen te gaan.

we mikken als verdelers vooral op de uitgebreide dagbladhandels en de Gift stores, maar ook tankstations met shop en uiteraard e-commerce bedrijven kunnnen bij ons terecht.

Onderscheid Groothandel & dropshipping:

Bij dropshipping verzorgen wij de verzending van het product naar uw klant toe. (enkel van toepassing voor webshops)
Bij groothandel sturen wij de producten naar U toe en verzorgt u zelf de verdere levering.

Productfeeds:

Zowel voor dropshipping als voor groothandel kunnen wij product feeds aanleveren die U eenvoudig in uw eigen e-commerce omgeving kan gebruiken.

Interesse, doe nu een aanvraag via deze link