Online bestellen is héél eenvoudig, snel en veilig.

Op de webshops van ZAWAdeals of één van de zustersites, kan u 24 uur per dag, 7 dagen per week bestellen.
Ook als u nog geen klant bent!
Online bestellen is héél eenvoudig, snel en veilig. 

Ga naar het artikel van uw keuze en klik op de knop "bestellen".
U ziet nu de artikelen die u heeft toegevoegd aan uw winkelmandje.  Hier kunt u het aantal te bestellen stuks nog aanpassen. Klik op "volgende" om uw bestelling verder af te ronden of op "verder winkelen" wanneer u meer artikelen wilt bestellen.
Als u nog niet heeft ingelogd, wordt hier gevraagd om uw gebruikersnaam (= e-mail adres) en wachtwoord in te vullen om u zo aan te melden.
Als u een nieuwe klant bent, kunt u zich éérst te registreren . Een bestelling plaatsen zonder zich te registreren is ook mogelijk , dan klikt je op de knop "direct afrekenen "
Als u eenmaal bent ingelogd, kunt u aangeven waar de producten afgeleverd dienen te worden. Indien u een ander adres dan het standaard voor de levering wenst te gebruiken, kunt u hier een andere adres opgeven.
Vervolgens kiest u op welke manier u wilt betalen.
Als laatste vragen wij u de bestelgegevens nog een laatste keer te controleren en de Algemene voorwaarden te accepteren, alvorens de bestelling definitief te plaatsen. Maak uw bestelling definitief door op ‘Bevestig bestelling’ te klikken.
U krijgt daarna een bevestiging van uw bestelling met het nummer van uw bestelling. Gelieve dit nummer goed te bewaren. Dit nummer heeft u nodig indien u later contact zou opnemen met onze klantendienst, in geval van een vraag m.b.t. uw bestelling.
U ontvangt ook een bevestiging van uw bestelling per e-mail.

Kan ik een bestelling annuleren?

Omdat wij een zo snel mogelijke levering nastreven nemen wij uw bestelling onmiddelijk in behandeling. Het is dus niet mogelijk om bestellingen te annuleren.
Wordt de bestelling bij u afgeleverd, neem dan binnen de 24 uur contact op met onze klantendienst om de bestelling te retourneren.

Hoe weet ik of mijn bestelling goed is doorgekomen?

U ontvangt een bevestiging van uw bestelling op het scherm evenals een email.  
Dit scherm en de email ziet en ontvangt u alleen als de bestelling volledig doorgekomen is.
Gelieve het nummer van uw bestelling goed te bewaren. Dit nummer heeft u nodig indien u later contact zou opnemen met onze klantendienst, in geval van een vraag m.b.t. uw bestelling.
Mocht u alsnog twijfelen of de bestelling doorgekomen is kunt u contact opnemen met onze klantendienst. Ook kunt u kijken op de Mijn Account pagina waar de bestelling terug te vinden is.

Betalingsmogelijkheden

Tijdens de bestelprocedure kun je een keuze maken uit onderstaande betalingsmogelijkheden: 

Mister Cash (SSL beveiligd)

Als het totale bedrag van de door jou gekochte producten is bijgeschreven op onze rekening, zullen de producten direct worden verstuurd .

Via Creditcard ( Visa, Maestro) (SSL beveiligd) 

Als het totale bedrag van de door jou gekochte producten is bijgeschreven op onze rekening, zullen de producten direct worden verstuurd. 

Paypal/Credit Card

Met PayPal kun je ,  je online aankopen gemakkelijk, snel en veilig betalen.
U betaalt electronisch via PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden.
Bij Credit Card betalingen hoeft u geen acount te hebben bij PayPal.
Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.