Garantie

Ook na de aankoop zorgt ZAWAdeals ervoor dat u een tevreden klant blijft!
Wij zullen u als consument begeleiden en ondersteunen als het onverhoopt mocht gebeuren dat uw product beschadigd raakt.
Op onze producten geldt vaak een fabrieksgarantie. informatie hierover vindt u vaak in de verpakking van het artikel. 

Voor meer specifieke vragen over de garantiebepalingen van uw product (en de verschillende onderdelen en accessoires) kunt u het beste contact opnemen met een van de servicepoints/centers of rechtstreeks met de helpdesk van de fabrikant van het desbetreffende product..
De standaard fabrieksgarantie is geldig vanaf de datum zoals vermeld op de aankoopfactuur. 

Hoe kan ik mijn toestel retour sturen?

Voordat u een artikel retour zendt, dient u het artikel voorafgaand retour aangemeld te hebben via deze retourlink .
(Let op : retours moeten aangetekend (of met track & trace) opgestuurd worden naar ons , of  na afspraak binnen brengen  )

Producten die retour komen zonder voorafgaand contact kunnen niet in behandeling worden genomen. Onze klantenservice voorziet u per e-mail van de verzendinstructies en het retourformulier.
Let bij het retourneren van producten op de volgende zaken:
    Verstuur het pakket in een degelijke verpakking. Zorg dat de inhoud van het pakket aan de buitenkant niet zichtbaar is, dit in verband met onderschepping van de post.
    Verstuur het artikel inclusief het retourformulier en (een kopie van) de factuur volgens de ontvangen verzendinstructies.
    U dient zelf de kosten van de verzending te voldoen. Frankeer het pakket voldoende. Ongefrankeerde pakketten worden niet in ontvangst genomen.
    U bent verantwoordelijk voor het slagen van de verzending. Wij raden u aan om waardevolle zendingen te verzekeren tegen verlies, beschadiging of diefstal.

Vermeld als afzender altijd duidelijk uw naam en adres.

Omruilen/afkoelperiode

Voor aankopen bij ZAWAdeals en haar zustersites geldt een afkoelingsperiode.
Deze afkoelingsperiode heeft alleen betrekking op de producten geleverd door ZAWAdeals. Bedoelde afkoelingsperiode houdt in dat de klant het recht heeft om binnen veertien werkdagen na ontvangst van de producten de overeenkomst met ZAWAdeals of één van haar zustersites te ontbinden zonder opgave van redenen.
De periode van veertien werkdagen gaat in op het moment dat de levering heeft plaatsgevonden (Onder consument verstaat de wet  : Een natuurlijk persoon , koopt voor niet-beroepsmatig gebruik en op de markt gebrachte producten of diensten).
De klant zal in voornoemd geval zelf de kosten van de retourzending en het risico van het product tijdens het transport dragen. ZAWAdeals zal de betaalde bedragen, binnen 15 dagen na ontvangst van de geretourneerde goederen, terugstorten op uw bankrekening. 

LET OP !  
Het product dient onbeschadigd en in onaangebroken originele verpakking(met de verzegelende sticker in ongeopend verpakking/doos) aan ZAWAdeals teruggestuurd te worden. 
Indien het artikel dusdanig beschadigd  en geopend is zodat het niet meer te verkopen is, dan kunnen wij de artikelen helaas niet terugnemen en de betaling niet ongedaan maken of u een ander artikel toesturen en sturen wij dit artikel dan weer retour aan de klant.

Bovenstaande afkoelingsperiode is niet zonder meer van toepassing op alle artikelen die ZAWAdeals verkoopt. De uitzonderingen op de afkoelingsperiode zijn:

1.Verbruiksartikelen zoals beschermfolie of reinigingsvloeistof.
2. Artikelen die om hygienische redenen niet geruild kunnen worden zoals oordopjes en headsets.
3. Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.
4. Producten die speciaal tot stand zijn gebracht overeenkomstig de specifieke wensen van de koper en derhalve van persoonlijke aard zijn

In het uitzonderlijke geval dat een artikel wordt toegezonden dat niet voldoet aan de bestelling dan behoudt ZAWAdeals zich het recht voor het artikel te vervangen door een nieuw exemplaar of het betaalde bedrag te retourneren.