Leuke groenten snij set met allerlei handige instrumenten

Uw prijs : € 19,95
Vandaag besteld voor 19h ... direct verzonden!

Deze handige snij-set is voorzien van alle apparaten om gemakkelijk en efficiënt een salade te maken of groenten te snijden. Deze set bestaat uit 3 verschillende tools. 

Handige fruitsnijder 

Hoe kan je perfecte afgelijnde tomaatjes, limoenen, etc snijden? Dit kan met deze lepel! Het werkt als volgt, je steekt je groente in de ronde lepel. Als je groente erin zit, krijg je lijntjes en daar kan je je mes plaatsen om te snijden. Zo heb je een groente van de perfecte dikte en geen geklungel. Dit werkt ook heel efficiënt. 

Twister voor groente

Met dit instrument kan je alles laten snijden in spaghettislierten! Zo kan je een mooi gedresseerd gerecht maken en is het eens iets anders dan die stukjes. Het is zeer gemakkelijk in gebruik, schuif je groente (aardappel, wortel, komkommer, ...) op de twister-schroef, schroef de snijmachine vast en draai voor verbluffende, dunne sliertjes. Deze twister verandert gewone groenten in spaghettisliertjes of eindeloze spiralen. Dit instrument zorgt voor een mooi uiterlijk van je gerecht. 

Super handige wortel of komkommer rasp 

Deze rasp zorgt voor een leuk uiterlijk van je komkommer of wortel. Je snijdt de groenten in sliertjes waardoor je je gerecht decoreert. Het is ook compact en handig in gebruik. 


Aantal
direct leverbaar!

Producteigenschappen

- Materiaal: ABS plastic, roestvrij staal, 

- Alle instrumenten makkelijk en compact in gebruik  

- Zorgt voor een aangename tijd in de keuken! 

4932
 Reviews

Eerste review plaatsen !