Compacte luchtontvochtiger - dehumidifier - luchtreiniger - wit

Uw prijs : € 47,00

Compacte luchtreiniger - luchtontvochtiger - dehumidifier - wit

Met deze compacte, kleine luchtreiniger zorgt u voor uw gezondheid! Te veel vochtigheid kan gevaarlijk zijn voor bepaalde personen, het is dus van belang om de vochtigheid in balans te houden. Deze compacte luchtreiniger is ideaal voor kamers tot 5 m². Dankzij het gebruik van hoogwaardige ontvochtigingsdeeltjes kan u de luchtreiniger 2 tot 3 weken continu gebruiken. In tegenstelling tot andere luchtreinigers die vervangbare absorberende patronen eisen en u die telkens moet vervangen  is onze luchtreiniger anders! Onze Deerma luchtreiniger is veel milieuvriendelijker! De luchtreiniger is voorzien van een PTC systeem bestaande uit 3 keramische elementen die de vochtopnemende deeltjes gelijkmatig verwarmen en drogen zodat ze na verloop van tijd weer klaar zijn voor gebruik. De vochtopnemende deeltjes absorberen tot 150 ml water per keer.

De noodzaak om de vochtabsorberende deeltjes in de luchtreiniger te vervangen wordt aangegeven door de verandering in hun kleur. Hebben ze het kleur oranje? Dan is er niks aan de hand, de deeltjes zijn perfect normaal. Eens ze naar het kleur groen neigen te gaan moet u ze drogen want ze worden te nat. Het apparaat is uitgerust met een speciaal doorkijkvenster waarop u de deeltjes kunt zien - u hoeft dus maar één blik te werpen om te weten wanneer u de verwarming aan moet zetten. 

Het innovatieve ontwerp van het product onderscheidt zich door zijn aanzienlijke efficiëntie. Dankzij het cilindrische ontwerp neemt onze Deerma luchtreiniger vocht van alle kanten op en werkt de luchtreiniger in een straal van 360 °. Met de luchtreiniger kunt u gemakkelijk een veilige en gezonde omgeving in uw huis creëren.

De luchtreiniger bevat maximaal 600 g vochtabsorberende deeltjes. Er zijn er zo veel dat ze na één keer drogen tot wel 21 dagen effectief kunnen werken. Hun verwarming duurt 12-15 uur. Vergeet inefficiënte luchtontvochtigers van lage kwaliteit die bijdragen aan milieugevaarlijk afval. Onze luchtreiniger zal u verrassen met zijn lange werktijd en betrouwbaarheid! 

Naast de functionele factoren heeft de luchtreiniger ook een mooi design. De luchtreiniger is erg klein - de afmetingen zijn slechts 75x75x206 mm. U plaatst hem gemakkelijk waar u maar wilt, zonder dat u bang hoeft te zijn dat hij teveel ruimte in beslag neemt. De basis van het apparaat maakt een stabiele plaatsing mogelijk en de geperforeerde behuizing zorgt voor een gelijkmatige en efficiënte opname van vocht. De luchtontvochtiger is gemaakt van hittebestendig ABS-kunststof, zodat u tijdens het gebruik absolute veiligheid heeft. 

Onze luchtreiniger is ideaal om bacteriën uit de kamers te krijgen, hierdoor bent u deels al wat veiliger tegen corona. s

Aantal
direct leverbaar!

Producteigenschappen: 

  • Kleur: wit
  • Afmetingen: 75x75x206 mm
  • ABS-kunststof
  • Gewicht: 590 gram
  • 5 m² 
  • 2 tot 3 weken continu gebruiken
  • Kleuraanduiding
  • Straal van 360°
  • Absorbeert tot 150 ml per keer
  • Veilige en gezonde omgeving
Deerma
6798
 Reviews

Eerste review plaatsen !