• Nieuw

Handstofzuiger met UV filter voor luchtzuivering - CM1300 - wit - 220 V

Uw prijs : € 65,90

Handstofzuiger met UV filter voor luchtzuivering - kruimeldief - CM1300 - wit - 220 V

Deze handstofzuiger verwerkt stof en huisstofmijt perfect, zodat u van een schone, gezonde omgeving in uw huis kan genieten. Met een snelheid van 8000 schokken per minuut en een effectieve UV-straling raakt u eenvoudig allergenen kwijt. Het lichte gewicht en de lange kabel zorgen voor een uitzonderlijke vrijheid en comfort. De handstofzuiger is ook uitgerust met 2 tapmotoren en 2 printmodules, die samen met zowel voor als achter tappen een verhoogde efficiëntie garanderen. Bovendien zorgen de extra meegeleverde borstels ervoor dat de stofzuiger op verschillende manieren kan worden gebruikt, waardoor hij extreem veelzijdig en multifunctioneel is.

De Deerma CM1300 is eigenlijk een hybride apparaat, 2 in 1! Het kan dienen als een handige kruimeldief of als een betrouwbare huisstofmijt-verwijderaar. Zonder enige moeite past u dit praktische product aan uw behoeften aan en reinigt u uw hele huis grondig. Ook gebruikt u hem gemakkelijk om het interieur van uw auto mee schoon te maken. Dit toestel is ook ideaal voor mensen met allergieën! Dit multifunctionele apparaat zal u verrassen met zijn vele toepassingen! 

In de set van de handstofzuiger vindt u 3 verwisselbare borstels waarmee u uw huis grondig kunt schoonmaken. De vibrerende UV-borstel wordt uw betrouwbare bondgenoot in de strijd tegen huisstofmijt. De brede borstel zuigt stof en vuil in een mum van tijd op. De platte 2-in-1 borstel is perfect voor het reinigen van oneffen of moeilijk bereikbare plekken, zoals toetsenborden en holtes op banken, fauteuils en bedden. Geen vuil kan zich voor u verbergen - met de extra borstels van de CM1300 kunt u het gemakkelijk terugvinden en schoonmaken.

Maar wat maakt deze handstofzuiger zo effectief tegen huisstofmijt? De UV-lamp van topkwaliteit die materialen met 253,7 nm-straling blootstelt en doordringt om allergieën te verwijderen. Het wordt effectief beschermd door een speciale hoes met 3 rijen honingraatachtige uitsparingen. Bovendien schakelt de intelligente infraroodsensor de lamp automatisch uit wanneer de handstofzuiger zich niet in de buurt van het oppervlak van de schoon te maken voorwerpen bevindt, waardoor onnodige emissie en lekkage van UV-licht wordt voorkomen en de huid en ogen van de gebruiker worden beschermd.

Een ander voordeel van deze handstofzuiger is de efficiënte DC-motor. Die levert een zuigkracht tot 7 000 Pa in "normale" modus en tot 10 000 Pa in "hoge" modus, waardoor het effectief vuil verwijdert. Dankzij deze krachtige schoonmaker vergeet u vuil en huisstofmijt heel snel!

Met de handstofzuiger zorgt u effectief voor uw gezondheid. Cycloonfiltratie en HEPA neutraliseren effectief stof en andere allergieën. Zowel de filter als de afvalcontainer kunnen ook eenvoudig en handig gewassen worden. Dit alles maakt het gebruik van het apparaat schoon en veilig!

De bediening van het apparaat is uiterst eenvoudig. Met slechts één knop zet u de handstofzuiger aan en uit. Met de praktische knop aan de onderkant van de machine kunt u gemakkelijk van borstel wisselen. U kunt de afvalbak ook snel en gemakkelijk loskoppelen om deze te legen of te wassen.

De handstofzuiger is extreem klein en licht van gewicht. Het totale gewicht is 1,85 kg en de hoofdmodule weegt slechts 1 kg! Hierdoor is het verplaatsen van het apparaat van de ene plaats naar de andere geen probleem. U brengt hem gemakkelijk op de grond of tilt hem op om het plafond te stofzuigen. De handstofzuiger ligt perfect in de hand en garandeert een ongeëvenaard comfort. Vergeet kabels die te kort zijn voor uw eigen flexibiliteit - de CM1300-kabel is 4,2 m lang en geeft u de vrijheid die u nodig hebt.

Aantal
Laatste items in voorraad

Producteigenschappen: 

 • Kleur: wit
 • Merk: Deerma
 • Capaciteit afvalcontainer: 0.4 liter
 • UV licht filter en verwijdert allergieën
 • Compact en licht gewicht
 • Kruimeldief en huisstofmijt verwijderaar
 • Eenvoudig uit te wassen
 • Kabel van 4.2 meter lang
 • Gewicht: 1.85 kg
 • Zuigkracht: Normaal; 7000 Pa , Hoog; 10 000 Pa
 • 2 modes; hoog en normaal
 • Verschillende borstels meegeleverd
 • 2 tapmotoren en 2 printmodules
 • Houdt uw huis proper
 • Ideaal voor mensen met allergieën
Deerma
7016

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

 Reviews

Eerste review plaatsen !