Draadloze deurbel 38 melodieën / silent mode / Geen batterijen nodig / 30 meter

Uw prijs : € 18,95

Draadloze deurbel 

Deze deurbel van het merk Blitzwolf is uitermate praktisch dankzij het feit dat er geen batterijen nodig zijn. De deurbelknop is namelijk voorzien van een interne dynamo die bij het indrukken van de belknop voldoende stroom genereerd. 
Dus GEEN onhandig geklungel meer met kabels of batterijen. De deurbel is volledig draadloos en heeft een zeer eenvoudige installatie. Het enige wat u hoeft te doen is de unit in een stopcontact plaatsen en uw deurbel is klaar voor gebruik! De bel werkt tot een afstand van 100 m in de open lucht en 30 m binnenshuis, dit dankzij zijn sterk en stabiel signaal. Er staan in totaal 38 verschillende melodieën, zo vindt iedereen wel zijn smaak qua geluid. U kan de deurbel ook aanpassen naar een gewenst volumeniveau, de bel gaat van 25 dB tot 85 dB.
Behalve een melodie kan U ook door het LED-licht gewaarschuwd worden.. Tot slot heeft de deurbel een IP54-bescherming, dit wilt zeggen dat de bel water- en stofbestendig is.
Het product bestaat uit een zender en een ontvanger. De zender is de effectieve deurbel knop om bij u aan te bellen en te ontvanger brengt u op de hoogte van de bezoeker! 
De belknop kan eenvoudig met de kleefstrook aan de muur of deur bevestigd worden en heeft dus GEEN batterij nodig.
De deurbel kan voorzien worden van meerdere belknoppen of omgekeerd kan één belknop ook meerdere units aansturen.
Er kan dus als het ware een netwerk gecreëerd worden.

Aantal
Laatste items in voorraad

Producteigenschappen: 

- 4 volumeniveau's (25 tot 85 db)

- Bereik: 30m binnen, 100m buiten

- Zender: 46 x 21 x 75 mm, Ontvanger: 54 x 28 x 86 mm

- Invoer: AC100V ~ 240V 50 / 60Hz

- Draadloos RF433 Mhz

- IP54


Blitzwolf
6148
 Reviews

Eerste review plaatsen !