Blender - met draagbare cup - 700 Watt - B32 - Jimmy

Uw prijs : € 59,90

Blender - met draagbare cup - 700 Watt - B32 - Jimmy

Met deze blender bent u verzekerd van uw dagelijkse portie vitaminen. U kan uw smakelijke smoothie op een snelle, gemakkelijke en lekker manier aan uzelf geven. De motor heeft een snelheid van 20 000 toeren per minuut waardoor u met het viervoudige mes in een mum van tijd lekkere smoothies maakt. De blender heeft een stille werking. Bovendien is de blender heel eenvoudig te gebruiken met 2 mengsnelheden. In het pakket is er ook een draagbare beker aanwezig, zo kan u buitenshuis ook lekkere smoothies drinken. 

De blender is uitgerust met een motor van 700 watt. Daarnaast is er een viervoudig roestvrijstalen mes, dat ook harde ingrediënten kan verwerken, volledig in beweging en geeft uw voedsel een nauwkeurige hakbeweging. De blender heeft ook een innovatief ontwerp dat ervoor zorgt dat alle ingrediënten gelijkmatig worden gemengd. Hierdoor kunt u genieten van een smoothie die vrij is van slecht versnipperde deeltjes. 

U kan bovendien de snelheid van de blender aanpassen door de draaiknop aan te passen. U draait gewoon naar de gewenste snelheid, heel eenvoudig. Het eerste snelheidsniveau is ideaal voor het mengen van zacht fruit. Het tweede snelheidsniveau is ideaal om hard voedsel mee te mengen, bijvoorbeeld voor noten, wortelen etc.

Deze blender heeft een Pulse-modus. Wanneer u die modus activeert, reinigt de blender zichzelf. Heel eenvoudig en het spaart u tijd! De blenderbeker kan u dan zorgeloos in de vaatwasser steken. 

De blenderbeker is gemaakt uit gezond, veilig en BPA-vrij materiaal. U kan dus ook de smoothies aan uw kinderen serveren. Met 900 ml heeft u genoeg voor dagelijks gebruik aan vitaminen. Het reservoir van de blender, de mixbeker dus weegt slechts 500 gram. Hierdoor kan u zonder moeite de smoothies overgieten! De meegeleverde draagbare mok heeft een dop die strakheid garandeert. U loopt zeker het risico niet dat uw draagbare beker lekt. 

Jimmy is een submerk van het bekende merk Xiaomi. Xiaomi staat bekend om z'n specialisatie in elektronische apparaten. Xiaomi en Jimmy leveren keer op keer kwaliteitsvolle en duurzame producten. 

Aantal
Laatste items in voorraad

Producteigenschappen:

  • Merk: Jimmy, Xiaomi
  • Model: B32
  • Spanning: 220 - 240 V
  • Vermogen: 700 W 
  • Toerental: 20 000 per minuut
  • Geluidsniveau: minder dan 88 dB
  • Materiaal: PCTG
  • Volume: 900 ml
  • Gewicht: gehele blender: 1.5 kg, reservoir: 0.5 kg
  • Extra's: draagbare kleine beker 600 ml


Xiaomi
7037
 Reviews

Eerste review plaatsen !