Multifunctionele (hand)stofzuiger - Ergonomische vacuum cleaner

Uw prijs : € 69,95

Multifunctionele (hand)stofzuiger - Ergonomische vacuum cleaner

Bent u op zoek naar een multifunctionele (hand)stofzuiger met eindeloze mogelijkheden? Dan heeft u hem gevonden. Deze stofzuiger van Deerma is echt hét van hét. De multifunctionele stofzuiger heeft heel wat kwaliteiten zoals: een ergonomisch ontwerp, hoge prestaties, veel toepassingsmogelijkheden enzovoort. De Deerma DX 700 stofzuiger is een lichtgewicht, hierdoor hoeft u nooit meer heel onpraktisch te sleuren met uw stofzuiger, u kan overal heel gemakkelijk aan. U kan van kamer naar kamer, zelfs het plafond is een gemakkelijk bereikbare plek geworden. U kan hem heel gemakkelijk aanpassen naar uw wensen, hij kan bovendien ook gebruikt worden als handstofzuiger. Daardoor kan u hem inzetten om meubels, stoffering, aanrecht,... te reinigen maar ook de standaard vloerreiniging hoort tot het pakket. 

De multifunctionele stofzuiger is voorzien van verschillende kopstukken en borstels. Elke borstel heeft zijn eigen specialiteit qua oppervlakten. Met behulp van de verwisselbare borstels is geen enkel stoffig plekje meer veilig voor deze vacuum cleaner! Met de grote, flexibele borstel kan u heel gemakkelijk de vloer stofzuigen en allerlei onbereikbare plekjes (zoals onder het bed, kast,...) stofzuigen. Met de kleine borstel kan u de stofzuiger inzetten om de kleinere oppervlakken te reinigen zoals: werkbladen, planken, zetels, kruimels, haar,... Met de smalle spleetborstel kan u dan weer tussen smalle openingen zoals een toetsenbord. 

De multifunctionele stofzuiger beschikt over een drievoudig filtersysteem. Het motorvermogen van 600 W en de zuigkracht van 15.000 Pa zorgen voor een krachtige werking om schoon te maken op de meest efficiënte en effectieve manier. De container van 0.8l is heel gemakkelijk te verwijderen om te legen en te reinigingen. Een groot voordeel van deze multifunctionele stofzuiger is het geluidsniveau van 75 dB. Met deze praktische stofzuiger zegt u vaarwel tegen onpraktische en luidruchtige stofzuigers. Nu wordt stofzuigen heel efficiënt en aangenaam!  


Aantal
Laatste items in voorraad

Producteigenschappen: 

- 15 kPa

- 220-240V ~ 50-60Hz

- Stroomvoorziening: AC

- Geluidsniveau: 75 dB

- Kabellengte: 4.5 m

- Kracht: 600 W

- Volume vuilnisbak: 0,8l

- Gewicht: 2,75 kg

Deerma
6776
 Reviews

Eerste review plaatsen !