• Nieuw

Outdoor LED lamp met zonnepaneel - muurspot - Bewegingssensor - 1800 mAh

Uw prijs : € 22,95

LED lamp met zonnepaneel

Deze LED lamp zal uw tuin een enorme boost geven op vlak van verlichting. Er zijn maar liefst 21 LED's aanwezig en een unieke spiegel om het licht een zo groot mogelijk oppervlak te laten bereiken. Zo kan u veel meer licht creëren waar u het nodig acht.
Er is geen stroomvoorziening nodig want het zonnepaneel zorgt voor genoeg energie om de led's langdurig te laten branden.
Overdag wordt de interne batterij opgeladen door de zonnepanelen, daarnaast heeft de lamp een batterijcapaciteit van 1800 mAh. De oplaadtijd van de batterij duurt slechts 8-9 uur. Dankzij de lichtsterkte van meer dan100 lumen kan u tot 10 meter ver verlichten.
De lamp is alsook uitgerust met een bewegingsdetectie die een hoek van 120 graden bereikt, als u hier in loopt zal de lamp automatisch beginnen schijnen.
Na zonsondergang gaat de lamp automatisch over naar een nachtmodus, de lamp activeert steeds wanneer hij beweging detecteert.

Er zijn twee montagemogelijkheden, u kan de lamp eenvoudigweg in de grond plaatsen dankzij de meegeleverde spie ofwel kan u de lamp tegen de muur monteren op een gewenste hoogte.
In beide gevallen zal de lamp een effectieve werking bieden.
Tot slot is de lamp vervaardigd uit duurzaam materiaal dat zelfs in de slechtste weersomstandigheden kan functioneren. Water, stof en hitte hebben dus geen invloed op de werking van de lamp.
De functionaliteit is dus op en top! 

Aantal
direct leverbaar!

Producteigenschappen: 

- Temperatuur kleur: 6500K

- 21 grote LED's + spiegel zorgen voor uitermate efficiente verlichting

- Zonnepaneel: DC 5,5 V / 1,4 W

- Werktijd: 15 uur (continue)

- Materiaal: PC + ABS kunststof

- Batterijcapaciteit: 3,7 V / 1800 mAh

- IP44 certificatie

Blitzwolf
6152
 Reviews

Eerste review plaatsen !